Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از اداره مسلمانان روسیه، در این فتوا اگر چه از مسلمانان خواسته شده از توصیه‌ها و بخشنامه‌های وزارت بهداشت روسیه پیروی کنند اما در عین حال به ادارات اسلامی مناطق روسیه گفته شده در نامه‌ای به استانداران و شهرداران شهرهای روسیه و سایر مقام‌های عالیرتبه مسئول این امر (دفن مردگان) اطلاع دهند که اجساد مسلمانان فوت شده بر اثر کرونا باید مطابق شریعت اسلام در قبرستان دفن شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش دیگری از این فتوا آمده است:در صورت اجبار و ضرورت، امکان کالبدشکافی جسد مسلمانی که به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده، اشکالی ندارد ضمن اینکه بدلیل خطر گسترش بیماری و ابتلای دیگران به آن، خاکسپاری جسد بدون غسل و تیمم امکان پذیر است.

در ادامه فتوا آمده است: باید نماز میت در حضور حداقل افراد و با رعایت فاصله دومتر اقامه شود و فقط بستگان نزدیک فرد متوفی در آن شرکت کنند و اگر هم به هر دلیلی نماز میت اقامه نشده است، نزدیکان میت باید در اولین فرصت بر روی قبر نماز بخوانند.

اداره مسلمان روسیه خاکسپاری میت با تابوت در راستای جلوگیری از گسترش کرونا را بلامانع دانسته و در ادامه خاطرنشان کرده است: جسد مسلمان فوت شده حدالامکان باید در قبرستان مسلمانان دفن شود اما اگر چنین امکانی وجود نداشت، امکان دفن در مکان دیگری امکانپذیر است.

برچسب‌ها ویروس کرونا روسیه پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا روسیه ویروس کرونا روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۱۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال استفاده رژیم صهیونیستی از «بمب خلأ» در جنگ غزه

یک سازمان حقوق بشری از احتمال استفاده رژیم صهیونیستی از بمب‌های حرارتی در غزه و تبخیر و ذوب کردن اجساد خبر داد.

به گزارش ایسنا، دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه خواستار تحقیقات بین‌المللی درمورد احتمال استفاده رژیم اسرائیل از تسلیحات حرارتی در جنگ غزه شد که میتواند اجساد را تبخیر و یا ذوب کند.

این سازمان حقوق بشری خواستار تشکیل کمیته تحقیقات بین‌المللی متشکل از کارشناسان متخصص درمورد سلاح مورد استفاده رژیم صهیونیستی در تجاوز به غزه شد، از جمله اینکه اسرائیل ممکن است در این جنگ از بمب‌هایی استفاده کرده که حرارت شدید تولید می‌کنند و منجر به تبخیر اجساد قربانیان می‌شود.

در این گزارش آمده است: دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه شواهدی موثق و اطلاعات اولیه جمع‌آوری کرده است که بخش پنهان کشتار وحشتناک رژیم صهیونیستی در نوار غزه را برملا می‌کند؛ شواهدی که نشان می‌دهد جنگنده‌های اسرائیل بمب‌هایی بر منازل مسکونی در غزه می‌اندازند که می‌توانند اجساد را تبخیر و یا ذوب کنند.

این سازمان اعلام کرد: روی آوردن ارتش اشغالگر به ویرانی کامل منازل مسکونی غزه و کشته و مجروح کردن تعداد زیادی از مردم این منطقه، این نگرانی‌ها را به‌وجود آورده که احتمالا از سلاح حرارتی موسوم به «بمب خلاء» یا گرمافشاری استفاده کرده است. این بمب‌ها در عرصه نظامی به تاثیرشان در تخریب غار‌ها و تونل‌های زیرزمینی معروف هستند.

در بخشی از این گزارش آمده است: هزاران قربانی فلسطینی همچنان مفقود هستند و دلیل آن نبود امکانات لازم برای برداشت آوار، پیدا نکردن آن‌ها و یا ناپدید شدن اجباری آن‌ها از سوی اسرائیل است. مواردی ثبت کردیم که به هنگام انجام عملیات یافتن اجساد، برخی از آن‌ها ناپدپد و یا به خاکستر تبدیل شده‌اند که این امر پرسش‌هایی درخصوص نوع بمب‌های استفاده شده در جنگ غزه را بوجود می‌آورد. کارنامه اسرائیل در ارتکاب جنایت‌های وحشتناک و نقض قوانین بین‌المللی انسانی از جمله نقض اصل تمایز، اصل تناسب، اصل ضرورت نظامی و قواعد حفاظت در درگیری‌های مسلحانه، به ویژه در جریان حمله نظامی مداوم به غزه سیاه است.

این نهاد حقوق بشری همچنین آورده است: ارتش اشغالگر همواره از نواع مختلف سلاح و بمب‌های ویرانگر غیرمتناسب علیه غیرنظامیان فلسطینی استفاده کرده است و این امر در تضاد با اصل محافظت از غیرنظامیان و اموال آن‌ها در جنگ است.

بر اساس این گزارش، قانون بین‌المللی انسانی بر اساس توافقات ۱۸۹۹ و ۱۹۰۷ لاهه و همچنین توافق ژنو در سال ۱۹۴۹ استفاده از بمب‌های حرارتی یا به اصطلاح گرمافشاری در مناطق مسکونی و هدف قرار دادن غیرنظامیان را ممنوع کرده است.

دیگر خبرها

  • بلینکن آتش‌بس با حزب‌الله همزمان با ادامه جنگ در غزه را غیرممکن خواند
  • کمیته فنی هوای پاک برای ممنوعیت سوزاندن بقایای کشت گندم برگزار شد 
  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • تعرض تحریک‌آمیز شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ عکس
  • معلمی که امام خمینی(ره) خطبه عقدش را خواند
  • اولین قبرستان مسلمانان در ایران کجاست؟ + عکس
  • برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزی در یزد
  • احتمال استفاده رژیم صهیونیستی از «بمب خلأ» در جنگ غزه
  • چرا کسی برای دختران دانشجوی آمریکایی شعر برای خواهرم نمی‌خواند!
  • اجساد عجیبی که طبیعت آن‌ها را پس می‌زند!